9 noiembrie 2016

COMUNICAT  DE  PRESĂ

Faţă de articolele de presă apărute în ultimul timp în presa locală care anunţă  disfunctionalităţi ale organizaţiei locale PSD Ploieşti, vă informăm pe această cale că organizaţia municipală funcţionează în continuare în parametrii normali. În această perioadă punem la punct calendarul acţiunilor pentru campania electorală, campanie în care vor fi angrenaţi toţi membri de partid.
Pe această cale dorim să dezminţim numărul de demisii speculat în mediile publice prahovene de persoane care încearcă să destabilizeze organizaţia noastră în pragul alegerilor parlamentare. În realitate, la secretariatul PSD Ploieşti au fost înregistrate doar 30 de demisii, toate persoanele fiind angajate ale SGU Ploieşti.
PSD Ploieşti va continua să lucreze pentru ploieştenii care ne-au acordat de atâtea ori încrederea. Avem un proiect pentru Ploieşti şi acest proiect trebuie pus în aplicare prin activitatea noastră conjugată.
Pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 ne-am propus să ne clasăm pe primul loc în preferinţele ploieştenilor, iar acest rezultat se obţine doar prin muncă şi unitate. În echipa noastră au loc toţi cei care cred în valorile social democrate. Ploieştiul a demonstrat la ultimele alegeri locale că a mers pe cartea social-democraţiei şi promitem să nu ne dezamăgim susţinătorii.

Biroul de presă PSD Ploieşti