Parlamentarul PrahoveanGUVERNUL ROMANIEI

COMUNICAT DE PRESĂ

Participanţii la Programul de Internship al Guvernului organizează Cupa Tinerilor Interni ediţia a III-a

În perioada 5-6 august 2017, stagiarii din cadrul Programului Oficial de Internship al Guvernului României vor participa la cea de-a III-a ediţie a Cupei Tinerilor Interni, acţiune care se va desfăşura în cadrul Complexului Cultural Sportiv Studenţesc Tei, cu sprijinul Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Federaţiei Române de Fotbal.
Sub deviza „Dăm startul schimbării”, internii din cele 51 de instituţii-gazdă ale Programului Oficial de Internship al Guvernului României vor concura în cadrul mai multor discipline sportive de echipă, cât şi individuale, printre care: fotbal, baschet, tenis de masă, badminton etc.
În plus, în cadrul ediţiei din acest an, celor 100 de interni din Bucureşti li se vor alătura absolvenţii ediţiilor anterioare ale Programului, şi, în premieră, şi participanţii la programele de internship organizate în judeţul Maramureş. Astfel, tinerii stagiari vor avea oportunitatea de a socializa, de a consolida reţeaua de tineri performanţi reuniţi de Programul InternshipGovRo şi vor putea să facă schimb de bune practici în ceea ce priveşte administraţia publică. Astfel, tinerii vor demonstra că îi uneşte nu doar dorinţa de implicare în procesul administrativ, ci şi apetenţa pentru competiţie constructivă şi lucru în echipă.
Evenimentul se integrează în ansamblul acţiunilor menite să marcheze Ziua Internaţională a Tineretului, reunite în cadrul Programului InternshipGovRo sub denumirea „Săptămâna Tineretului”.

 


Rating:  rating     (28 vizualizări)Copyright © 2008 - 2020 Parlamentarul Prahovean
Actualizat la 23 mai 2019
Autentificare
Design si programare web: ing. Constantin Iancu