Parlamentarul PrahoveanClubul Rotary Ploieşti- COMUNICAT DE PRESA
 
Clubul Rotary Ploieşti a scris în acest weekend ultima pagină a unui proiect ambiţios, început în urmă cu cinci ani, de realizare a unei perdele forestiere pe centura de est a Ploieştiului, în locul fostei gropi de gunoi a oraşului.
Sprijiniţi de compania Petrotel Lukoil, rotarienii au reuşit să planteze, începând  din 2013, câte 5000 de puieţi în fiecare an, transformând practic fosta groapă de gunoi a oraşului într-o pădure tânără, care va reprezenta o importantă sursă de oxigen pentru toţi locuitorii municipiului.
Mult mai important este, însă, exemplul pe care Clubul Rotary Ploieşti l-a dat comunităţii prin mobilizarea a sute de voluntari, cei mai mulţi dintre ei elevi, a căror contribuţie a fost decisivă la succesul acestui proiect ce  şi-a propus să-i inspire şi pe alţii să realizeze astfel de programe dedicate colectivităţii din care fac parte.
Anul acesta, ne-au fost alături elevii Şcolii Gimnaziale “Ienăchiţă Văcărescu” şi tinerii de la Organizaţia Umanitară Concordia, cărora le mulţumim încă o dată pentru implicarea de care au dat dovadă, dorindu-le să vadă această pădure crescând ca în poveşti şi asigurând un aer mai curat Ploieştiului.
De altfel, Clubul Rotary Ploieşti, împreună cu întreaga mişcare rotariană, este implicat deja într-un alt proiect de împădurire la scară naţională, în cadrul căruia urmează a fi plantaţi 1.000.000 de copaci.

Rating:  rating     (31 vizualizări)Copyright © 2008 - 2020 Parlamentarul Prahovean
Actualizat la 23 mai 2019
Autentificare
Design si programare web: ing. Constantin Iancu