Parlamentarul PrahoveanALDE PRAHOVA despre Spitalului CFR din Ploieşti

Având în vedere adresa transmisă de Ministerul Transporturilor către Consiliul Judeţean Prahova şi municipiul Ploieşti cu privire la preluarea în administrare a Spitalului CF, ALDE Prahova anunţă că va susţine demersul de preluare a acestei unităţi medicale de elită a judeţului Prahova.
Considerăm că pe acest subiect este absolut necesară abandonarea oricăror dispute politice astfel încât, prin consens, să salvăm Spitalul CF Ploieşti, al cărui personal şi-a demonstrat de-a lungul anilor profesionalismul şi dedicarea, devenind, în timp, un model de conduită pentru lumea medicală din Ploieşti şi nu numai.
“Spitalul CF trebuie să rămână funcţional în Ploieşti. Această unitate are medici buni, care au salvat vieţi de-a lungul timpului şi care trebuie să fie trataţi cu respectul cuvenit. După o perioadă în care tot mai mulţi medici au plecat din ţară, nu avem voie să tratăm cu superficialitate acest subiect. Fac apel la reprezentanţii tuturor formaţiunilor politice din Prahova pentru a susţine acest proiect şi a face corect demersurile necesare, astfel încât să nu ratăm oportunitatea ca acest spital să rămână în slujba ploieştenilor” – Graţiela Gavrilescu, preşedinte ALDE Prahova.
Consilierii ALDE Prahova vor vota acel proiect de hotărâre care va corespunde dezideratului nostru de a asigura ploieştenilor continuitatea serviciilor medicale de calitate pe care Spitalul CF le oferă.

Biroul de Presă ALDE Prahova


Rating:  rating     (19 vizualizări)Copyright © 2008 - 2019 Parlamentarul Prahovean
Actualizat la 23 mai 2019
Autentificare
Design si programare web: ing. Constantin Iancu