A. S. PRAHOVA- COMUNICAT DE PRESĂ

Adrian Teodorescu, preşedintele ACS Prahova Ploieşti, a prezentat într-o, conferinţă de presă, problemele cu care se confruntă echipa de fotbal, continuatoarea celui mai vechi brand din fotbalul prahovean,  în această perioadă.
Teodorescu i-a avut alături de el în întâlnirea cu ziariştii pe Sebastian Solomon (18 ani ) şi George Tache (17 ani), doi dintre tinerii jucători ai Prahova Ploieşti, care au reuşit să semeze cu echipa ploieşteană, în ciuda piedicile puse de către conducerea CSM Ploieşti, club la care cei doi fotbalişti au jucat până în luna august.
Tinerii au explicat că au ales să joace la Prahova Ploieşti deoarece la CSM Ploieşti aveau parte de tratament neconform performanţei sportive şi li se solicitau părinţilor bani pentru plata arbitrajelor, a ambulanţei sau pentru anumite deplasări la meciuri.
“Am dorit să le ofer o şansă acestor copii, şansa de a face fotbal de calitate în condiţii normale de activitate. Mi-au prezentaţi ca nişte scandaligii, leneşi, fără niciun viitor în fotbal, dar la Prahova Ploieşti ei sunt altfel. Deci mă întreb cine a greşit? Cei de la CSM care nu au ştiut să lucreze cu tinerii de vârsta lor sau eu când am acceptat să îi legitimez la echipa mea? ”, a spus Teodorescu.
Adrian Teodorescu a acuzat influenţe politice în bunul mers al echipei, susţinând că mai multe firme care doreau să sponsorizeze Prahova Ploieşti au renunţat la colaborare chiar în ziua semnării contractelor invocând diverse motive.
Teodorescu a anunţat faptul că echipa Prahova Ploieşti se va prezenta în continuare la meciuri, deşi a fost la un pas de a defiinţa clubul. Următorul meci îl vor disputa acasă, pe Stadionul Strejnicu, duminică , 28.10.2018, de la ora 13.30, în compania echipei Viitorul Ceptura.
În final, omul de fotbal a adresat o întrebare publică celor doi lideri ai PSD Prahova şi Ploieşti, Bogdan Toader şi Cristian Ganea: “Domnilor cunoaşteţi faptul că cei doi directori ai CSM Ploieşti se folosesc de numele domniilor voastre în anumite chestiuni legate de sport în acest oraş?”