Parlamentarul PrahoveanCălin Popescu-Tăriceanu: Referendumul este doar o "diversiune" prin care preşedintele Iohannis încearcă să "fure startul pentru campania de alegeri prezidenţiale".

Aflat în vizită, ieri, la ploieşti, preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că referendumul este doar o "diversiune" prin care şeful statului, Klaus Iohannis, încearcă să "fure startul pentru campania de alegeri prezidenţiale".
Potrivit liderului naţional al ALDE, "Această atitudine a preşedintelui nu face decât să confirme ceea ce am spus în ultima perioadă, în ultimele zece zile aproximativ, legat de referendum. Şi anume că preşedintele şi-a abandonat rolul său de garant al Constituţiei şi de mediator în societate, între societate şi instituţiile statului şi cetăţeni, şi s-a transformat într-un fel de lider al opoziţiei, iar referendumul nu este decât o diversiune cu care încearcă să fure startul pentru campania de alegeri prezidenţiale, amestecându-se în această campanie care era dedicată şi ar trebui să rămână în continuare dedicată exclusiv, subliniez exclusiv, problemelor europene".
Acesta a ţinut să sublinieze şi că preşedintele Iohannis face "un joc de politică internă care nu are nicio legătură cu mandatul său şi nici cu interesele românilor".


Rating:  rating     (12 vizualizări)Copyright © 2008 - 2020 Parlamentarul Prahovean
Actualizat la 24 septembrie 2020
Autentificare
Design si programare web: ing. Constantin Iancu