Parlamentarul PrahoveanCOMUNICAT DE PRESĂ

Consilierii Locali ai PSD Ploieşti sunt uimiţi de fariseismul sau de lipsa de ştiinţă a colegilor din PNL.

Într-o şedinţă inspirată din melodramele ieftine, aleşii locali liberali au mimat interesul pentru problemele Ploieştiului, propunând investiţii nebazate pe studierea temeinică a legislaţiei în vigoare.
Liberalii au propus câteva amendamente, mimând grija pentru problemele ploieştenilor, în realitate gândindu-se doar la imaginea electorală şi nicidecum la respectarea legilor.
Propunerea de racordare a cartierului Mitică Apostol la canalizarea municipiului Ploieşti a fost făcută de viceprimarul Cristian Mihai Ganea în urmă cu o lună de zile. După discuţii cu reprezentanţii APA NOVA  s-a constatat că propunerea ca toate investiţiile APA NOVA să fie direcţionate spre canalizarea din Mitică Apostol încălca termenii contractului încheiat cu foarte mult timp în urmă.
În urma negocierilor, s-a stabilit ca racordarea canalizării din cartier la cea a municipiului să fie făcută etapizat, fiind inclusă déjà în planul de investiţii multianual al APA NOVA.
Consilierii locali ai PSD Ploieşti îşi reafirmă disponibilitatea de a identifica cele mai bune soluţii menite să racordeze la utilităţi toate gospodăriile din cartierul Mitică Apostol. Cerem doar ca aceste soluţii să fie bazate pe respectarea prevederilor legale şi  să nu fie unele electorale, inventate din dorinţa de a atrage voturile unor cetăţeni care aşteaptă de prea mult timp să fie consideraţi ploieşteni get-beget!
Solicităm colegilor din PNL să accepte că respectarea legii trebuie să fie atributul fiecărui ales local şi le cerem să facă publice planurile CONCRETE ale PNL PLOIEŞTI pentru modernizarea cartierului Mitică Apostol.
Nu de alta, dar nu am văzut nicio poziţie oficială a aleşilor liberali în momentul în care Guvernul Orban a decis sistarea finanţărilor prin Fondul Naţional de Dezvoltare şi Investiţii, program prin care fusese déjà semnat proiectul în valoare de 39 de milioane de lei pentru asfaltarea cartierului Mitică Apostol!  

               Grupul Consilierilor Locali
                          PSD Ploieşti


Rating:  rating     (8 vizualizări)Copyright © 2008 - 2020 Parlamentarul Prahovean
Actualizat la 12 august 2020
Autentificare
Design si programare web: ing. Constantin Iancu