Parlamentarul PrahoveanCOMUNICAT DE PRESĂ

Mădălina Lupea, fostul prefect al judeţului Prahova, candidează, din partea PRO România,
la
preşedinţiaConsiliului Judeţean Prahova.

Mădălina Lupea are o vastă experienţă în administraţia publică, devenind, în 2014, subprefect şi apoi, din 2017, prefect.
Aceasta este de profesie jurist şi, de-a lungul mandatului său, a fost apreciată pentru grija faţă de oameni şi pentru felul profesionist şi diplomat prin care a gestionat situaţiile de urgenţă.
În 2014am devenit subprefect al judeţului Prahova, iar din 2017, prefect. Aceste funcţii m-au adus aproape de oameni, am fost alături de ei şi ştiu că schimbarea pe care ne-o dorim vine din fiecare. O perioadă, am fost, rând pe rând, director în mai multe societăţi comerciale, iar, acum, cu experienţa pe care am dobândit-o, am hotărât să revin în administraţia publică. M-am implicat întotdeauna, pentru a mă asigura că legea este respectată, iar oamenii sunt preţuiţi. Candidatura mea este contribuţia pe care o aduc acestui judeţ, pentru că iubesc oamenii şi pentru că sunt convinsă că femeile pot aduce schimbări importante în societate. Este în natura noastră, a femeilor, să cultivăm binele şi valorile morale, sănătoase ale familiei şi ale întregii societăţi. Am ales să candidez din partea PRO România pentru că eu sunt un om progresist, de stânga, şi vreau să mulţumesc echipei PRO România Prahova pentru susţinere. Am mai condus acest judeţ, în calitate de reprezentant al guvernului în teritoriu, şi simt că mai am lucruri de făcut pentru dezvoltarea acestuia”, declară Mădălina Lupea.

09.07.2020

Departamentul de Comunicare PRO România Ploieşti-Prahova


Rating:  rating     (13 vizualizări)Copyright © 2008 - 2020 Parlamentarul Prahovean
Actualizat la 19 octombrie 2020
Autentificare
Design si programare web: ing. Constantin Iancu