Parlamentarul PrahoveanCOMUNICAT DE PRESĂ

Parlamentarii umanişti luptă alături de colegii lor social-democraţi pentru majorarea alocaţiilor pentru copii, începând cu 1 martie 2021
 
Parlamentarii umanişti se alătură colegilor lor din grupurile parlamentare PSD, în susţinerea publică a unuia dintre amendamentele depuse la Legea bugetului de stat pentru 2021.
Propunerea vizată se referă la majorarea alocaţiilor de stat pentru copii începând cu data de 1 martie 2021, care să fie stabilită în cuantum de 600 de lei pentru copiii în vârstă de până la doi ani, sau până la trei ani, în cazul copiilor cu handicap, 300 de lei pentru copiii cu vârsta între 2 şi 18 ani, respectiv 600 de lei în cazul copilului cu handicap, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 18 ani.
„Am participat la conferinţa de presă a doamnei senator Gabriela Firea, dedicată unui demers foarte important al grupurilor parlamentare ale PSD, la care suntem afiliaţi şi noi, umaniştii. Este vorba despre apelul la susţinerea publică a unuia dintre amendamentele depuse la Legea bugetului, care se referă la majorarea alocaţiilor pentru copii, cu data de 1 martie a.c.
Dacă şi dumneavoastră doriţi alocaţii mai mari pentru copiii acestei ţări, spuneţi-le acest lucru, direct, parlamentarilor puterii, sau scrieţi, pe www.psd.ro/alocaţii, şi mesajele dumneavoastră vor fi transmise cui şi când trebuie. Personal, susţin acest amendament 100%, aşa cum îl susţin şi pe cel vizând creşterea valorii punctului de pensie, cu aceeaşi dată, 1 martie! Nimeni nu are dreptul să fure din drepturile câştigate, legiferate ale copiilor şi seniorilor acestei ţări!”, a declarat deputatul Graţiela Gavrilescu, liderul Grupării umaniste social-liberale din Parlament.
 
Biroul de presă PPU(s-l)

Rating:  rating     (7 vizualizări)Copyright © 2008 - 2021 Parlamentarul Prahovean
Actualizat la 11 aprilie 2021
Autentificare
Design si programare web: ing. Constantin Iancu