Parlamentarul Prahovean 
Deputatul umanist Graţiela Gavrilescu a pregătit 15 amendamente la Proiectul Legii Bugetului de Stat
24 februarie 2021
 
Într-o postare făcută. astăzi pe Facebook, deputatul prahovean face publice cele 15 amendamente pe care le-a formulat împreună cu primarii şi consilierii umanişti şi faptul că, în Parlament, va face front comun cu colegii social-democraţi în susţinerea tuturor amendamentelor promovate de Grupul PSD, la care PPU(s-L) umaniştii sunt afiliaţi:
 
Am pregătit, împreună cu primarii şi consilierii umanişti, un set de 15 amendamente la Proiectul Legii Bugetului de Stat pentru 2021. Pe acestea şi pe cele 36, promovate de parlamentarii social-democraţi prahoveni, le vom susţine, împreună, în numele dumneavoastră, atât în comisiile de specialitate, cât şi în plen.
Sunt proiecte majore, care vizează continuarea unor investiţii importante în infrastructură, cu efecte benefice în economia judeţului, în îmbunătăţirea calităţii vieţii, în conservarea valorilor de patrimoniu...
Este vorba despre centuri ocolitoare, sănătate, învăţământ, transport mai puţin poluant etc., aflate în toate zonele judeţului, inclusiv în Ploieşti.
Şi de această dată, noi, iniţiatorii, am dovedit că buna administrare a judeţului înseamnă a te gândi la interesul cetăţeanului, nu la revanşe politice!
Nu pot, totuşi, să nu îi felicit şi să nu le mulţumesc în mod deosebit primarilor pentru care am garantat, personal, în campanie!
Ne ţinem de cuvânt şi, iată, acum, ne zbatem, împreună cu social-democraţii, să obţinem fonduri pentru obiectivele cu adevărat importante pentru cetăţeni.
Menţionez doar câteva dintre acestea:
BĂICOI: centura ocolitoare a oraşului, pasaj suprateran la ieşirea spre DN1, pod peste Dâmbu, grădiniţe noi în Tufeni şi Băicoi sau, nu în ultimul rând, construire pavilion UPU, la actualul spital...
MĂGURENI: continuarea lucrărilor de reabilitare şi extindere a reţelei de alimentare cu apă, a celor deja demarate la Centrul Multifuncţional din comună, a celor vizând amenajarea de trotuare, rigole, pista de biciclete şi parcările ori la Aşezământul “Sf. Nectarie”, precum şi pentru biserica atât de dorită de locuitorii Parohiei Lunca Prahovei...
Şi la PODENII NOI dorim să continuăm investiţiile: un nou sistem de canalizare cu staţie de epurare, modernizarea dispensarului uman, modernizarea şi dotarea Şcolii Mehedinţa...
Să sperăm că, în al 12-lea ceas, TOŢI parlamentarii prahoveni vor susţine amendamentele promovate de social-democraţi şi umanişti.
#bugetulestepentruviaţamaibunăaromânilor

 


Rating:  rating     (4 vizualizări)Copyright © 2008 - 2021 Parlamentarul Prahovean
Actualizat la 11 aprilie 2021
Autentificare
Design si programare web: ing. Constantin Iancu