Parlamentarul PrahoveanÎmi este cam jenă  să recunosc, dar eu nu prea ştiam cine este Cristian Burlacu, candidatul PNL pentru Colegiul 1 Camera Deputaţilor (Valea Prahovei). Nu l-am întâlnit niciodată, nu mi-a transmis niciun material pentru acest site.

Astăzi, însă, am devenit brusc curioasă să îl cunosc (o să vă spun mai încolo de ce).

Aşa i-am descoperit site-ul personal, http://www.cristianburlacu.ro/ şi mi-a cam plăcut ce am văzut acolo.

În plus, o mare bilă albă şi pentru faptul că s-a încumetat să intre în luptă politică cu un George Nastasia, cel pe care toţi prahovenii l-au putut cunoaşte(?), la locale, ... de pe afişele şi panourile în care apărea drept candidatul democrat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean... susţinut de X, recomandat de Y...!

Dar motivul pentru care scriu, astăzi, despre Cristian Burlacu  este unul ce ţine mai curând de suflet decât de... politică.

Şi mi-a scris, să mă felicite pentru idee şi să îşi anunţe disponibilitatea de a contribui la sponsorizarea Concertului de Crăciun, pe care Liceul de Artă din Ploieşti îl are programat pe 17 decembrie.

Nu ştiu cu ce sumă intenţionează să contribuie, dar, cu siguranţă, un astfel de gest nu îi va aduce nici măcar un vot în plus la... Sinaia, Buşteni, Azuga etc., deci nu poate fi considerat unul... politicianist- demagogic.

Pentru mine, însă, de astăzi, Cristian Burlacu va fi una dintre vocile puternice ale acestui judeţ, de care, ca ziarist, voi ţine cont.


Rating:  rating     (17 vizualizări)

Adăugaţi un comentariu:

sau folosind formularul următor:

Nume:
Email:
Comentariul:
Codul de siguranţă:
Toate câmpurile sunt obligatorii.
    


Copyright © 2008 - 2019 Parlamentarul Prahovean
Actualizat la 25 octombrie 2018
Autentificare
Design si programare web: ing. Constantin Iancu