Parlamentarul PrahoveanÎn vederea relocării comercianţilor de la piaţa centrală, aleşii locali vor analiza în viitoarea şedinţă a Consiliului Local, de miercuri, schimbarea destinaţiei unei suprafeţe de aproape 1200 de metri din parcare în „piaţă agroalimentară”.
Problema a apărut în urma controlului efectuat de către I.S.C. Prahova, la obiectivul Piaţa Centrală Ploieşti. Concluzia care a rezultat în urma efectuării a două expertize a fost că Piaţa Centrală Ploieşti se încadrează în grad seismic I.
Ca soluţie provizorie, până la realizarea unei noi pieţe centrale, s-a decis relocarea comerciaţilor pe strada Griviţei, în zona cunoscută sub numele „Parcare Bariere”.
În acest sens se propune schimbarea destinaţiei unei suprafeţe de 1.198,43 mp, din totalul de 1.789 mp, din parcare în piaţă agroalimentară. Proiectul prevede ca restul suprafeţei, de 590,57 mp, să rămână cu destinaţia „Parcare Bariere”.
Dacă proiectul va fi aprobat, efectele hotărârii vor intra în vigoare, „începând cu data demarării lucrărilor de construire a construcţiei (Copertine), pe terenul de 1198,43 mp”.

(sursa: http://www.observatorulph.ro/)


Rating:  rating     (9 vizualizări)

Adăugaţi un comentariu:

sau folosind formularul următor:

Nume:
Email:
Comentariul:
Codul de siguranţă:
Toate câmpurile sunt obligatorii.
    


Copyright © 2008 - 2021 Parlamentarul Prahovean
Actualizat la 2 decembrie 2020
Autentificare
Design si programare web: ing. Constantin Iancu