Parlamentarul PrahoveanÎn conferinţa de presă de astăzi, de la Sediul P.D.-L. Prahova, deputatul Florin Anghel a prezentat primarii P.D.-L. din colegiul său, numărul 2, şi candidaţii la funcţia de primar pentru Poiana Câmpina şi Şotrile, Alin Moldoveanu şi, respectiv, Iulian Preda.

Cu excepţia primarului comunei Secăria, care a lipsit ”cu scutire medicală”, ”echipa pentru iunie”, in corpore, şi-a manifestat susţinerea şi simpatia pentru deputatul Anghel şi intenţia de a rămâne în P.D.-L., în pofida numeroaselor tentative de racolare la care susţin că au fost supuşi. Florin Anghel a exclus posibilitatea de a candida, personal, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean şi a etichetat drept ”intoxicare” zvonul că Roberta Anastase şi-ar pregăti candidatura pe colegiul 2.

Întrebat dacă va candida sau nu, în toamnă, pentru un nou mandat, domnul deputat a evitat să se pronunţe ferm, invocând rezultatele referendumului şi ale recensământului, care ar putea conduce la modificări legislative cu efecte în ”desenarea” colegiilor şi desemnarea candidaţilor.  


Rating:  rating  rating     (133 vizualizări)Copyright © 2008 - 2020 Parlamentarul Prahovean
Actualizat la 19 octombrie 2020
Autentificare
Design si programare web: ing. Constantin Iancu