Parlamentarul Prahovean"Consilierii locali ai Partidului Poporului Dan Diaconescu atrag atenţia opiniei publice asupra unei probleme grave care s-a întâmplat în şedinţa Consiliului Local Ploieşti de ieri, 30 ianuarie 2013.
Colegii noştri din PDL nu au fost de acord să aprobe demararea construirii unui nou cartier ANL în municipiul Ploieşti, deşi terenul pe care urmează să fie construit acest ansamblu de locuinţe a fost dat în folosinţa Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe încă din anul 2008.
Deoarece am fost acuzaţi de către colegii noştri din PDL că nu suntem partid de opoziţie adevărat, dorim să precizăm că aleşii PP-DD vor vota întotdeauna proiectele de hotărâre care promovează interesul cetăţeanului.
Cunoaştem criza de locuinţe noi din Ploieşti şi considerăm că municipiul nostru are nevoie de cele 23 de apartamente pe care ANL le-ar putea construi pe terenul din strada Cosminele.
Anunţăm pe această cale că cei trei aleşi PP-DD din Consiliul Local Ploieşti vor vota pentru realizarea noului ansamblu de locuinţe şi facem apel pe această cale la înţelepciunea colegilor noştri din PDL rugându-i să pună pe primul plan interesul ploieşteanului şi să uite pentru câteva clipe de luptă politică./Radu SOCOLEANU, Preşedinte PP-DD Prahova"
 
 

Rating:  rating  rating     (133 vizualizări)Copyright © 2008 - 2020 Parlamentarul Prahovean
Actualizat la 19 octombrie 2020
Autentificare
Design si programare web: ing. Constantin Iancu