Parlamentarul PrahoveanDe parcă eşecul lamentabil al negocierilor prezidenţiale pentru alocarea fondurilor din bugetul UE 2014-2020 nu i-ar fi fost suficient, România este nevoită să mai trăiască nişte sincope, prin grija parlamentarilor PD-L, care au găsit de cuviinţă să  atace Legea Bugetului la Curtea Constituţională.
Nu le-au fost de ajuns miile de amendamente aberante, pe care le-am discutat punct cu punct!
Nu i-a satisfăcut nici repetarea procedurii apelului nominal, parcursă de cel puţin trei ori, la cererea dumnealor, de fiecare dată constatându-se că exista cvorum!
PD-L joacă, în continuare, la cacialma, bazându-se pe chichiţe puse la cale în laboratoarele de la Cotroceni, pentru tergiversarea, cât mai mult cu putinţă, a adoptării bugetului pe anul în curs, astfel încât activitatea instituţiilor publice: şcoli, spitale, primării, consilii judeţene, poliţie, armată, pompieri etc. să nu poată intra în normalitate!
PD-L speră, probabil, ca restricţiile de ordin fiscal, aplicabile până la intrarea în vigoare a Legii, să creeze dificultăţi şi să aducă un vot de blam Guvernului.
Am o veste proastă pentru acest partid, care nici măcar opoziţie nu se pricepe să facă: românii sunt din ce în ce mai atenţi la activitatea noastră, din ce în ce mai informaţi, din ce în ce mai obiectivi şi mai exigenţi.
Românii ştiu bine că au dreptul la o viaţă liniştită şi normală şi îi cunosc pe cei care îi împiedică să se întâmple aşa!
”Răzbunarea” asta pe întregul popor, parcă fără sfârşit, dusă până dincolo de limita înţelegerii şi a suportabilităţii, costă nu doar voturi, ci, din păcate, şi vieţi, sănătate, cariere...
Este timpul să i se pună punct!
Graţiela Leocadia Gavrilescu,
Deputat PNL Colegiul 3 Prahova


Rating:  rating  rating     (135 vizualizări)


Taguri:
gratiela gavrilescu curtea constitutionala pdl


Copyright © 2008 - 2020 Parlamentarul Prahovean
Actualizat la 19 octombrie 2020
Autentificare
Design si programare web: ing. Constantin Iancu